Manon

Efterlyser,

Manon (mellannamn, Petronella (?) och nanting mer) Efternamn kusligt likt en hollandsk fotbollsspelare. Om inte snarlikt.
Hollandska, bor i Njimegen och studerar till sjuksskoterska, kanske redan fardig (?)
Axellangt blont har, vackra bla ogon, sota lappar. Leverflack pa magen.
Har en kompis som heter Monike och en kompis som heter Tobias som har en likadan telefon som jag. 
Ar antagligen fornarvarande i Kapstaden. Hemma i Njimegen om 2 veckor.  

GAAAH. 
maste till holland 

.

egentligen är jag nog inte rädd för att dö,
jag är bara rädd för tanken att inte leva längre.

Africa


låtar = personer

Wonderwall = ?
Champagne Supernova = ?
Talk Tonight = ?
No One's Gonna Love You = ?
The Hardest Part = ?
Bob Dylan Blues = ?
Late Night = ?

och av dessa börjar fem på samma bokstav, två låtar är till samma person och två låtar är till olika personer fast med samma namn.
oh by the way, ingen fix you. mhm. den är fortfarande ledig.

.

Härom natten drömde jag att jag var en soldat i ett krig. En soldat utan något egentligt mål. Mitt mål var att överleva. Jag befann mig konstigt nog inne i en kyrka när vi kämpade. Jag tror inte jag avlossade ett enda skott, även fast jag hade en pistol. Fienden avancerade och var tillslut även dom inne i kyrkan. Jag antog att jag skulle dö. Då fick jag syn på ett barn, jag tror i alla fall att hon var ett barn. Hon var civil. Hon grät. Jag kramade henne. Det var nog den bästa kramen i mitt liv. Fienden kom ännu närmare. Jag såg hur en soldat brevid mig blev skjuten. Tillslut står fienden över mig med automatgeväret riktat mot mig. Jag bönar och ber att skona oss då jag är det enda hon har kvar. Jag tror jag överlevde. Jag vet inte riktigt.

Inatt drömde jag att jag hade en restuppgift att göra i högstadiet. Jag skulle skriva om det renaste i en bild/text. Jag förstod inte. 

Jag börjar få resfeber :) 

RSS 2.0